Archidat Webwinkel - popular?art=351
Javascript is uitgeschakeld
BouwkostenWijzer Woningbouw

Ideaal voor:

- Kostenraming seriematige woningbouwprojecten

- Controleren offerte van de onderaannemer

- Budgettering

- Haalbaarheid studies

- Kostenvergelijkingen

Meest gebruikt door grotere aannemers opdrachtgevers, architecten, vastgoedbeheerders, overheidsinstanties en projectontwikkelaars

Bibliotheek : 
€ 75,00 (excl. BTW)

BouwkostenWijzer Woningbouw

De BouwkostenWijzer Woningbouw is een zakboekje voorzien van richtprijzen van veel toegepaste bouwdelen. De bouwdelen vormen een handig hulpmiddel bij het begroten, het toetsen van offertes en het maken van kostenvergelijkingen. Met de BouwkostenWijzer heeft u altijd actuele prijzen onder handbereik.

De bouwdeelkosten zijn opgebouwd uit materiaalkosten, arbeidskosten en eventueel bijkomende kosten.

Met de BouwkostenWijzers kunt u snel en eenvoudig een begroting maken of prijzen en offertes controleren. De BouwkostenWijzers worden jaarlijks uitgegeven en zijn voorzien van actuele prijzen. 

Kengetallen bouwkosten woning per m2

In de BouwkostenWijzers zijn tevens een aantal kengetallen opgenomen. De kengetallen zijn bedoeld om de haalbaarheid van bouw- en herbouwplannen te toetsen. Deze kengetallen zijn gebaseerd op actuele richtprijzen en vormen een handig hulpmiddel tijdens de initiatief- en vroege ontwerpfase.

Bekijk een voorbeeld van de kengetallen woningbouw

Voor de vakman

De Bouwkostenwijzer is al jaren een betrouwbaar hulpmiddel voor professionals in de bouw. Zowel aan de opdrachtgevende als uitvoerende kant.

De BouwkostenWijzer wordt jaarlijks uitgegeven en voorzien van actuele prijsinformatie. U ontvangt deze titel op jaarlijkse basis. 


Populaire items

 
Winkelmandje
Veelgestelde vragen:
  • Is dit een abonnement?
Sluit deze advertentie