Webwinkel -
Javascript is uitgeschakeld
BouwkostenWijzer Woningbouw 2023

Ideaal voor:

- Kostenraming seriematige woningbouwprojecten

- Controleren offertes

- Haalbaarheid studies

- Kostenvergelijkingen

- BENG-Ready

Losse editie, geen abonnement 

Bibliotheek : 
€ 149,00 (excl. BTW)

BouwkostenWijzer Woningbouw 2023

Nu up to date met richtprijzen voor 2023

Meest gebruikt door grotere aannemers opdrachtgevers, architecten, vastgoedbeheerders, overheidsinstanties en projectontwikkelaars

De BouwkostenWijzer Woningbouw is een zakboekje voorzien van richtprijzen van veel toegepaste bouwdelen. De bouwdelen vormen een handig hulpmiddel bij het begroten, het toetsen van offertes en het maken van kostenvergelijkingen.

Bouwdelen

De bouwdeelkosten zijn opgebouwd uit materiaalkosten, arbeidskosten en eventueel bijkomende kosten.

Met de BouwkostenWijzers kunt u snel en eenvoudig een begroting maken of prijzen en offertes controleren. De BouwkostenWijzers worden jaarlijks uitgegeven en zijn voorzien van actuele prijzen. 

Kengetallen bouwkosten woning per m2

In de BouwkostenWijzers zijn tevens een aantal kengetallen opgenomen. De kengetallen zijn bedoeld om de haalbaarheid van bouw- en herbouwplannen te toetsen. Deze kengetallen zijn gebaseerd op actuele richtprijzen en vormen een handig hulpmiddel tijdens de initiatief- en vroege ontwerpfase.

BENG-ready

In de uitgave van de BouwkostenWijzer Woningbouw besteden wij extra aandacht aan de BENG-eisen. In 2021 moeten alle aanvragen voor omgevingsvergunningen voor nieuwbouw in Nederland voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG).

Andere titels in deze serie zijn:

- Utiliteitsbouw (BENG-Ready)

- Verbouw

- Onderhoud & Renovatie


Populaire items

 
Winkelmandje
Veelgestelde vragen:
Sluit deze advertentie